Penguin In Love


Yan baru siapkan 7 ekor penguin yg kicik nie..
semua request dari kawan-kawan :D


Su yg order penguin ni untuk tunang die :P


Yan ni fatin hanani punye oke :P


Ni order dari kawan fatten :P
Yang nie tak de couple :P cg yang punye.
Tapi banyak lagi crochet project yg cg order, stay tune :P

Ni yg request name and huruf :)
Asyik wat penguin je kan erk. Ni last penguin yan wat untuk order kali nie.
hehe. rase mcm mabuk plak ngait bende yg same je.
Terima kasih kepada semua yg order :D








7 comments:

areteacar said...

alaaaaaaa... nak order gak! comel la!

fatin hanani said...

haha siap dah ehh yan hehe
ok masih hee
emm bila yan nak post???
dan bila nak kena bayar ni hehe

Izyan Nadiah said...

areteacar : boleh tunggu yan open order okeh :)

Izyan Nadiah said...

fatin hanani : same2 :D insyaallah pos minggu nie..nnti fatin cek email keh :D..thanks

amani said...

comey nye penguin byk2...nak cubit~!!! hehe

fatten said...

yan.. sue lum tunag lg la.. bakal tunang jerk tue.. x lame nnt.. huhuhu

Izyan Nadiah said...

Fatten : eleh ingt da tunang, bru je jumpe dirog ritue :P