Mini pouch :D

Malam semalam yan buat mini pouch order dari fatin hanani.
Mini pouch ni untuk best friend die Ain. Jeles pulak tengok pouch ni ^_^
hehe. Boleh letak purse, phone, kunci ke, camera. ala jeles-jeles :p
Macam ni kena buat satu untuk diri sendiri..hehe




Close up the patterns



Name ni yan letak kat bahagian tepi dia.
Takde idea nak letak kat mne lagi ^_^

21 comments:

fatin hanani said...

hehe masih yann..
comey sgt hehe

amani said...

comey:-)

Izyan Nadiah said...

fatin hanani ; u like it :) thanks dear

Izyan Nadiah said...

amani : thanks amani :D

Sindar said...

cantik beg Yan :) colour pun macthing.. comel!
hehe... bah..cepat-cepat buat satu utk Yan k?.. akak pun nak tengok macam mana :)

marinahunny said...

cantiknye, kemas je.. kagum la adik pandai kait2 ni semua. akak minat sgt tp hanya tahu yg basic je mcm buat bunga. pernah la buat chairback tp guna kait jarum 1 je, x pandai nk guna jarum dua. alangkah bagusnya kalu akak dpt bljr dgn adik cara2 nk kait dgn betul. selama ni akak belajar sdri je ;)

Izyan Nadiah said...

Sindar : Hehe,ye larh kak ery nnti kne buat satu jugak :P

Izyan Nadiah said...

marinahunny : Macih kak but yg yan buat ni pun guna jarum kait satu je, kait dua still beginner :D byk lagi yg perlu belajar

~zack~ said...

comelnye...
1st time singgah cni + follow...=)

www.hecintashe.blogspot.com

Izyan Nadiah said...

~zack~ : thanks zack follow u back :D

fatten said...

yan.. wa dah buar beg ea skrg.. best2.. cantekk sgt..

Izyan Nadiah said...

fatten ; hehe..buat pn sebb org order

aien said...

saya suka color itu, ala ala froggy kan hehe hijau itu damai jugak

|| syazwaniadnan || said...

ما شاء اللهّّ!! سبحان الله!!!
tersangatlah cantik..
yan kait squares tu dulu then combine kan dengan sticth ke?
seriously cantik :)

MamaDaniel said...

cantiknyer.... kaler combination pun comey... :)

Izyan Nadiah said...

aien said : tuan punye beg suke warna hijau :P

|| syazwaniadnan || : Hehe crochet technique then yan cantum2 ala2 patch work gaks

Izyan Nadiah said...

MamaDaniel : thank You mama :D

Imzainieyzulkipli said...

warghhhh lawa lah..
kiut beg2 itu.

Izyan Nadiah said...

Imzainieyzulkipli : Tq :)

fatin hanani said...

thnks tau..bag ni pun lawa hehe
fatin tidk nak post gak tntg bag ni tapi tkt kawan fatin tu baca hehe
xjadi la..tp mmg lawa.. :) jeles lagi hehe

Izyan Nadiah said...

fatin hanani : hehe, oke dear. bufday kat kwn fatin keh >_<