Flowers crocheted :P





Assalamualaikum hehe banyak tak bunga..macam dalam taman da blog yan. Nie tempahan dr cik kerm dari last year ag. Thanks kerm sebab selalu order n yan :) sekarang tempahan pun still banyak n yan tak dapat terima order ag. hehe memg tak cukup tangan skrg. Maaf sangat kepada semua yg menunggu ea dan yg sanggup tunggu sowie yan buzy dengan study. Ade banyak lagi project yg yan tak sempat nak share. hehe tunggu yan free keh. salam :P

7 comments:

aien said...

wah rezeki dtg alhamdulillah, omel omel all the flowers

Sindar said...

Yan.. cantiknya bunga-bunga ni.. akhirnya nampak projek baru Yan :D
Oh ya.. kak Ery dah reply post yan kat forum, cuba try download lagi ya!

Izyan Nadiah said...

kak aien : macih kak :) alhamdulillah
kak ery : hehe tula yan tak sempat nak wat post baru..oke..thanks ea kak ery ngn pattern tue :)

flower in the desert said...

i would like to order..tp ble eah yan bley terima tempahan?

flower in the desert said...

i would like to order..tapi ble eah yan bley amek tempahan lagi..harga mcm mane plak ye? hehe, tq

Izyan Nadiah said...

thanks for visit. :)
sorry yan tak dapt terima order sekarg..buzy sgt..
bulan 5 insyaallah baru dibuk

Lady.Rouge said...

standard orang jual berapa satu eh?