Interesting Blog Award :D


Interesting Blog Award from Fatin Hanani. Thanks dear ^_^
Sorry lambat nak jawab tag..hehe. Nanti semua singgah blog fatin yang cute lagi miute. Pemburu contest jangan lupe join Contest ShoutBox Fatin keh :)


1.Blog Fatin Hanani dimataku??
Sangat comei! Masuk-masuk blog fatin je macam dalam taman.Fairy Tales!hehe

2. Nma belog dan kenapa letak nama tersebut??
Name blog Izyan Nadiah. Nama penuh yan..Senang guna name sendiri jeq ^_^

3. Nama URL belog dan dari mana datangnya nama itu??
Http://izyanadiah.blogspot.com url blog ni nama yan jugak :P

4. Apekah kaedah penulisan dalam belog anda ??
Penulisan erk.erm lebih kepada minat dan hobi yan. Tak suka sangat menulis. :)

5. Apakah perasaan anda bila tengok belog orang lain cantek dan menarik sedangkan belog anda tidak??
Jeles lorh :P . Nak edit blog tak pandai sgt. Macam blog fatin macam2 die edit.

6. Bilakah belog ini diwujudkan??
11 April 2009. Dah setahun lebih. Alhamdulillah

7. Siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower belog anda??
Hehe..tak sure lorh tapi 1st kawan blog yan Nur Izzaty Taufiq :)

8. Sila tag 5 orang rakan :)
Fatten
Deng
Kak Ery
Aiza
Amani
(Jangan lupe jawab soalan nie jugak ye kawan-kawan)

5 comments:

fatin hanani said...

hehe thnks dear :D
dan thks puji haha

Izyan Nadiah said...

Thanks bg award dear :)

Aiza Husna said...

yan~! thanks a lot ;) da amik da *.*

amani said...

tq yan! dah jawab pun:-)

Izyan Nadiah said...

sama-sama :D