Bookmarks butterfly


Adik mia punye n kak ngah :P

7 comments:

craft.by.bea said...

bea suka yang ini

Izyan Nadiah said...

hehe..tq kak bea :)

|| syazwaniadnan || said...

cantiknya yg ni dik..
akk baru 1st time cuba buat butterfly bookmark. tp baru jadi sayap die je. tak leh panggil bookmark lg. he he :p

akk cuba guna benang halusss sgt. bentuknya dah nampak mcm butterfly, tp sebabkan benang halus sgt, so tak firm mcm yang yan buat.. nanti akk nak try guna benang biasa je la.. :)

Izyan Nadiah said...

terima kasih :)
senang je butterfly nie..yan gune double crochet and triple crochet :)

|| syazwaniadnan || said...

ooo.. akk cuba free pattern haritu dia ada guna picot stitch. 1st time la tu akk try buat guna picot stitch. jadi ada 'bucu' sket kt kepak butterfly tu :)

Izyan Nadiah said...

wah..mesti cantek nnti hasilnye :)

Anonymous said...

situs web Manis, aku tidak datang di blog.angelsfromabroad.com sebelumnya dalam pencarian saya Lanjutkan pekerjaan yang fantastis!