Kabu


Kabu time baby2..cute-miute even muke agak pelik + comot. Mase baby senyap je mulut die.
Abby kena kurung kat lua..hehe..siannye die.
Nie time kabu da beso cikit..Suke tido hujung tilam..lau peluk die mule la bising mulut die!! geram-geram!! Asal petang je die tido..lau da bangun tido, mulut die paling bising kat uma..Haha..time makan pun same..bising betoi mulut..makan sikit je, mulut je bising..adooii..abby..abby..dak paling nakai kat uma. Da la paling gemok..lau aq sebok buat kad..die sebok nak buat kad jugak..abeh ko kias kertas aq eh..haha..lau on9 pn same..cebok je nak on9 jugak.haish..ngalahkn manusia..seronok layan die..omg, i miss u baby. Npew tido lua smlm abby, tak la mati kena langgar. sob..sob..why u leave me alone here. miss kabu so much +_+
Abby lahirla semule, akak rindu la.syg abby sgt2!!

17 comments:

Fiqa said...

huh? dah takde ke abby???!!
COMEL GILA MIAO yan!
kucing kte keje dia tdo je. dari pagi sampai ke malam.hahaha~

cik kerm said...

yan...da xde ke si abby nie???
waaa sedihnye...sob2 T_T...
dahla cumil..sabar ye yan..=(

Izyan Nadiah said...

abby mati dah..huhu..sedih gile :(

Ery Farieha said...

sedihnye kalau kucing kite mati ke hilang kan?
huhuhu
im a cat lover too
:)

Izyan Nadiah said...

twu takpe..huhu +_+

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

wahhh,sedihnya...nak nangis pun ada...siyes x tipu...ingatkan nak citer sal apa..last2 citer dia tu mati....x sangka lak...dah la comel...sori sal aku ni memang gila kt kucing....niway hope bersabar ek

Izyan Nadiah said...

tak bley lupe siot kucing aku kne lenyek

fadhlinaafifah said...

bersyukurlah sekurang kurangnya kita dapat tahu dia dh mati. klau tak tau lagi derita rasanya. mencari cari tapi tak ditemui.

dora said...

wow cutenya kucing tu.. saya mau satu boleh :P

Promosi Blog anda ni ke Search Engine Terbaik Dunia (Made in Malaysia)

Cik Puan Gaban said...

comeinya...gerammmm..ngeee

SheY PuLL said...

aby dah mati kew? kn langgar rk?
xpe lah nnt rohdia akan datbag semula..:P

dah2...xo la sedih2..:)

Izyan Nadiah said...

huhuhu,,rindu sgt abby!!!

NHIDAYAT said...

huh, comelnya dan banyaknyaaaaa meowww...dekat rumah saya x boleh bela haiwan apa2, my mum x kasik..

maCy said...

sOoo cute! :D

iqbalsyarie said...

Fuyooo..comelnya!!!!sgt2 cumel

Latest post: cerita lima ratus

Azaziah Hani said...

la siannyer...
sabar eh izyan..

AROL DSHW said...

mati kena langgar?
waaaaaa! teringat kucing pertama yg arol bela, mati kena langgar juga. sedih sangaaaat! :'( rindu dia sangat sangat.
arol pun pencinta kucing. :)