Adik Rimau




16 comments:

Fiqa said...

comelnye!!!
kat rumah yan ke???
comel gile!!!
nk usap dia?? hehehe~
comel!!! comel!!! comel!!
anak rimau la ni.. telinga dia.. caler dia..
ada potensi besar dia anak rimau~

Desy said...

Tak twu lorh
a'ah,,de kat uma dlm reban..hehe
tp grg la die nak gigit owg je kejenyer

Aline Moraes said...

Hello, I saw your coment today.
I used mesh in that necklace.
Bye bye!

W120 said...

omg ping! ni macam mix kucing-harimau bintang-kucing hutan-i dono. baik ko call perhilitan ke renjer hutan ke pebende

Desy said...

aku da roger da..:p

Asyraf Abdul Rahim said...

ayok. nanti mak dia datang cari baby dia.
hehe.

kucing batu ke?
ke dinasour. yg dah pupus tu.
haha.

to W120:
baik panggil power rangers. renjer gak. hehe. :)

Desy said...

lorh,,tak pe la
mak die tak ingat anak,,
power rangers tak cukup kuat,,huhu

DeVoTeD LiLy said...

uittt chumel..
ank rimau bintang ke nehh??

Desy said...

nie kucing utan lorh,,huhu

zai said...

ni kucing hutan ler..tu pn xkenal ke..hehe..
aku de plihare kucng ni same cam ats tu..
mule2 liar ckit lame2 ok ler tu,tp jgn lupe kurung slalu,sbb kucng ni lmbt srasi ngan kucng biase..
bele jgn xbele,bulu dia lmbut bak sutere..hehe..

dilla said...

itu ank kucing batu la...agknye la..heeeee

Desy said...

anak kucing batu?
huhuhu,,pelik jerk namenyer

cik ateen said...

hahaha..
kesengalan aku tererlah..
;))

Nisa said...

Cantekk..tp mate die bulat sgt, takut... neway, kalau izyan nak brooch pin tu I bole tolg belikan ('',)

Desy said...

hehehe

Noie Ismail said...

Hi, Izyan. This is not a house cat. This is a cheetah cub. It's wild and dangerous. Better give it to the zoo before it grows up and hurt u.

Rgds,